Linda ergert zich aan de bewoners die de puinhoop in de loods niet zien

Linda ergert zich aan de bewoners die de puinhoop in de loods niet zien

Linda heeft door de nachtelijke discussie van de tweeling en Chipp slecht geslapen. Eerder sprak ze Chipp al aan en niet veel later Demi en Fay. Maar daar blijft het niet bij want Chipp wordt wederom door haar aangesproken. Echter gaat het nu over iets anders…

Geïrriteerd stapt Linda op Chipp af. Als captain van het mannenteam, wil jij wat mannen naar de afwas sturen? Wij hebben er namelijk al anderhalf uur opzitten zegt ze. Chipp vindt het op zijn beurt allemaal prima maar vraagt zich af waarom hij dat moet zeggen. Kan je dat niet zelf aan de mannen vragen? Ik heb het hier en daar geroepen maar niemand reageert erop antwoordt Linda. Chipp ziet het probleem niet zo, hij is druk bezig met de kerstbomen. Daar komen straks een hoop mensen voor en dat heeft volgens hem prioriteit. Linda snapt niet dat de overige bewoners niet zien wat voor een puinhoop de loods is en wil dat alles opgeruimd is als er mensen komen om een kerstboom te halen, de familie van Beau en José komen én de B&B gasten arriveren. Ik doe eerst dit, want dit heeft prioriteit. Wat een gezeik, ik word er zo moe van mompelt hij waarna Linda boos wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 15:15

    Ik ben geen fan van die Linda, maar ze is wel de enige die altijd aan het werk is. Die smerige toiletten van die viespukken schoonmaken, koken, afwassen, ze is altijd bezig. Die Chip zie ik eeuwig en altijd alleen maar achter die computer zitten, die heb ik nog nooit wat zien doen. Die Badhr is ook al zo’n niksnut en slapjanus eerste klas, die ook nogeens naar de pijpen danst van die Mr. kapsones Johan! Wat een stel daar zeg. Je kan wel zien hoe vies en verwend ze zijn grootgebracht! Hoe zal dat huishouden bij ze thuis eruit zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *