Shownieuws komt langs in Utopia om daar de kerstsfeer te proeven

Shownieuws komt langs in Utopia om daar de kerstsfeer te proeven

Momenteel is het druk in Utopia. Vlak nadat Jody Bernal en het bezoek van Beau binnen kwam arriveerde Shownieuws alweer op het Utopia terrein. Patrick Martens en zijn crew worden meteen verrast door de Utopiaanse kerstversiering en beginnen te filmen. Als Senna hen opmerkt komt hij enthousiast op hen afgelopen. Lekker weer he roept hij hard. Ik dacht dat hier de zon altijd scheen grapt Patrick terug. Nadat Patrick en zijn crew zich hebben voorgesteld aan een aantal bewoners is het tijd voor een interview met Senna. Vol enthousiasme vertelt Senna over zijn kerstbomen en de verkoop hiervan. We hebben er nog maar een paar over, dus het gaat goed vervolgd Senna trots. Na het interview bij de kerstbomen is het tijd om naar binnen te gaan en de rest van de bewoners te ontmoeten. Nog steeds wordt er gefilmd en Senna vertelt over elk stukje Utopia een mooi verhaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *