Beau en Linda snappen niet dat hun mede bewoners niet productief zijn het laatste half jaar

Beau en Linda snappen niet dat hun mede bewoners niet productief zijn het laatste half jaar

Op de vide praten Beau en Linda door over het doucherooster. Het rooster laat Beau nu zitten, maar ze wil wel morgen met Linda gaan kijken of morgen iedereen op tijd klaar is in de ochtend. Aangezien de twee gisteren kritiek hebben gegeven op Demi en Fay en hun uitslaap ritueel, is Beau benieuwd of de tweeling morgen wel vroeg op gaan staan. Linda denkt op haar beurt het antwoord al te weten en verwacht niet dat dit gaat gebeuren. De dames zullen morgen tijdens het centraal checken of iedereen zich klaar heeft gemaakt en heeft ontbeten. Als dit niet het geval is, spreken de twee af om vanaf daar verder te kijken. Allebei begrijpen ze niet dat iedereen roept om het laatste half jaar te knallen en productief te zijn, maar dat zoveel bewoners dit niet laten zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *