Madilia haar vriendinnen en familie komen op bezoek in Utopia

Madilia haar vriendinnen en familie komen op bezoek in Utopia

Er staat Madilia iets leuks te verwachten vanmiddag, want ze verwacht bezoek van haar vrienden en familie. Met Linda loopt Madilia op tijd naar het hek om ze op te wachten. Als m’n krullen maar niet eruit gaan door de sneeuw roept Madilia, terwijl ze door de sneeuw lopen. Linda moet lachen om haar ijdele mede bewoner. De twee hoeven niet lang te wachten, want vrijwel meteen gaat de poort open en komt Madilia haar bezoek binnen. Madilia begint uit enthousiasme te gillen en rent naar haar familie en vriendinnen toe. Mijn knapperds roept ze blij uit. Daarna neemt ze  haar familie mee naar binnen, waar het lekker warm is en ze ontvangen worden door de rest van de groep. Madilia kan haar geluk niet op en geeft haar vriendinnen een knuffel. Tijd om gezellig samen te zijn en bij te kletsen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *