René zijn haar wordt er alsnog afgeknipt!

René zijn haar wordt er alsnog afgeknipt!

Vandaag heeft René een kappersafspraak staan. Een tijd geleden heeft René geroepen dat hij bij 40.000 handtekeningen zijn haar zou laten afknippen, maar al snel kwam hij hierop terug. De bewoners hebben geprobeerd om hem te overtuigen maar dat is niet gelukt. Demi, Romy en Fay zijn niet blij dat er maar een klein stukje afgeknipt wordt. Ik vind dat je je aan je woord moet houden zegt Romy stellig tegen de twee. De dames willen dan ook dat er meer haar afgaat. Met z’n drieën bespreken ze zachtjes hoe ze René kunnen overtuigen om meer haar eraf te knippen. We gaan gewoon proberen zoveel mogelijk eraf te krijgen stelt Romy voor. Daarna gaat ze snel naar Billy om haar ook bij het plan te betrekken. Ze spreken af om de kapper te overtuigen om een lang stuk van René zijn haar af te knippen.

Zodra de kapper het Utopia terrein op komt lopen gaan Romy, Billy, Fay en Demi er helemaal voor. Ze laten weten dat ze graag willen dat er meer dan alleen maar de puntjes van René zijn haar af worden gehaald. Als het dertig centimeter zou zijn, zouden we het kunnen doneren voegt Billy eraan toe. De kapper hoort het verhaal aan en moet een beetje lachen om wat de dames hem vertellen. En laat vervolgens weten dat hij het niet echt een goed idee vindt om zomaar dertig centimeter van René zijn haar af te knippen, zonder dat hij het zelf weet. Toch belooft hij de meiden dat hij ze zal helpen met het overtuigen van René. Als de kapper René op een stoel en voor een spiegel heeft gezet voert hij het plan uit. Hij laat aan René weten dat hij niet helemaal naar Utopia is gekomen om alleen de puntjes te knippen. Al snel komen ook de andere bewoners erbij staan om René te overtuigen dat hij dertig centimeter haar kan doneren aan een goed doel. Na lang inpraten, gaat René eindelijk akkoord, er gaat dertig centimeter van zijn haar af…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 20:19

  Dit gemanipuleer lijkt inderdaad nergens op!
  Goed idee Joke, laten ze dan hun eigen haar ook knippen en doneren! Met hun grote monden!
  De tweeling, Romy en Billy!!!!

 2. Joke at 19:58

  Schande om iemand te dwingen zijn haar af te laten knippen, 30 cm. duurt jaren om bij te groeien.
  Dan moeten alle opstokers ook zo flink zijn om de schaar in hun eigen haar te zetten, eens zien of ze dan nog zo’n grote mond te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *