René baalt ervan dat hij een stuk van zijn haren af heeft laten knippen

René baalt ervan dat hij een stuk van zijn haren af heeft laten knippen

Nadat de kapper het Utopia terrein verlaat, loopt René al vrij snel naar zijn eigen kamer. Hij pakt een klein spiegeltje en bekijkt zijn haar van alle kanten. Toch weet hij nog niet hoe hij zich met zijn nieuwe haar moet voelen. Waarom laat ik me nou weer leiden door groepsdruk mompelt hij in  zichzelf. Hij zwijgt en ploft neer op zijn bed. Demi en Fay zijn bang dat René het moeilijk heeft, nadat hij meeliep met de kapper, is hij niet meer teruggekomen vertelt Demi tegen Fay. De tweeling besluit erop uit te gaan en ze gaat op zoek naar René. Ze vinden hem uiteindelijk in zijn eigen slaapkamer. Ook José komt erbij zitten en ze hebben het over zijn nieuwe kapsel. Demi en Fay zijn het erover eens dat hij er zo veel beter uitziet en ze geven hem een knuffel. Ik vind het vooral beter dat je baard nu netjes is voegt Jose eraan toe. Samen brengen ze zijn afgeknipte staart naar de brievenbus, Ik hoop dat iemand hier veel plezier aan kan hebben zegt René. Hij legt de staart in de brievenbus en loopt wat droevig weer terug naar binnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *