Beau en Linda zijn geïrriteerd door de luiheid van hun mede bewoners

Beau en Linda zijn geïrriteerd door de luiheid van hun mede bewoners

We hebben weer één dag gewerkt en iedereen is moe zegt Beau geïrriteerd tegen Linda als ze bij haar de gym instapt. Linda schudt haar hoofd en snapt er ook niets van. Volgens haar zijn het altijd dezelfde mensen die er vroeg uit zijn. Ik weet zeker dat er een aantal uitslapen en om één uur gaan bedenken wat ze nog kunnen doen vervolgd ze met sarcasme in haar stem. Beau is er naar eigen zeggen vroeg uit en doet een hoop op een dag. Ik heb er een beetje moeite mee als wij met zijn tweeën het werk moeten doen voor vijftien man voegt ze er met een zucht aan toe. Ze wil graag dat ze met zijn allen knallen om goed het jaar uit te komen maar niemand schijnt mee te willen doen. Chipp zegt gewoon, mijn wekker gaat om negen uur en ik kom er niet eerder uit reageert Linda vol ongeloof. Beau vindt op haar beurt dat hij makkelijk praten heeft met een eigen bv die goed loopt en waarbij het geld binnenstroomt. Als iedereen nou eens van die bank afkomt, kunnen we geld gaan verdienen eindigt Beau fel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *