Billy en Romy beginnen de dag met leuke post van het thuisfront

Billy en Romy beginnen de dag met leuke post van het thuisfront

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen en al vroeg in de ochtend loopt Cemal langs de brievenbus. Met een grote stapel brieven onder zijn arm loopt hij richting de loods. Hij maakt een kleine tussenstop bij zijn eigen caravan waar Romy net is opgestaan. Hij overhandigt haar een stapeltje post dat ze enthousiast in ontvangst neemt. De rest van de brieven is voor Billy. Ook zij reageert blij als Cemal haar de enveloppen overhandigd. De twee nemen allebei plaats op de banken in de woonkamer en beginnen met lezen. Er wordt aandachtig gelezen maar ook gelachen. Soms lezen de vriendinnen een stukje aan elkaar voor. Al met al een goed en positief begin van de dag voor Romy en Billy

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *