Billy en Romy gaan uit de kleren voor handtekeningen

Billy en Romy gaan uit de kleren voor handtekeningen

Chipp vindt dat de handtekeningen voor de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan te langzaam gaan en laat aan Billy en Romy weten dat ze misschien een variant moeten vinden op hun huidige actie. De twee staan al de hele ochtend allebei op een ton en zullen er pas af gaan als ze in totaal 20.000 handtekeningen hebben opgehaald. Dit is niet genoeg voor Chipp en de merkt op dat het tempo wel wat opgevoerd kan worden. Wat nou als jullie per 200 handtekeningen een kledingstuk uitdoen? stelt hij vervolgens voor. Billy en Romy stemmen in met het plan en gaan de nieuwe uitdaging aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *