Cemal en Senna willen 24 uur vastgekentend aan de poort zitten voor handtekeningen

Cemal en Senna willen 24 uur vastgekentend aan de poort zitten voor handtekeningen

De bewoners zijn al een paar dagen bezig met actievoeren, om het stoppen van Utopia tegen te gaan. Ook Senna en Cemal hebben een plannetje bedacht. Het tweetal wil zich vanavond om 18:00 uur vastbinden aan de poort en daar 24 uur lang blijven zitten. Dit natuurlijk om zoveel mogelijk extra handtekeningen in te zamelen voor de petitie. De twee mannen spreken af zich warm aan te zullen kleden en Senna wil zelfs vanmiddag nog even een dutje doen. Er worden grootse plannen gemaakt voor de uren dat ze aan het hek zullen zitten. Zo oppert Cemal dat hij een rap wil schrijven en daar is Senna het helemaal mee eens. We gaan nog niet naar huis benadrukt hij blij. Zal het de twee lukken om 24 uur lang aan het hek te blijven zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *