José is in tranen door slecht slapen en een zere rug

José is in tranen door slecht slapen en een zere rug

Vandaag zitten Demi en José samen te praten als Demi opmerkt dat ze het idee heeft dat José anders tegen haar doet sinds de nominaties. Volgens José is dit echter niet waar. Al snel komt ook Fay ter sprake, die afgelopen een akkefietje had met José. Uit het niets begint José ineens te huilen. Demi roept Fay erbij en samen proberen ze José te troosten. Is er meer aan de hand dan waar we het net over hadden vraagt Demi lief. José ontkent en zegt dat ze moet huilen omdat ze de laatste tijd zo slecht slaapt. En dan ook nog die pijn in mijn rug, het wordt me allemaal een beetje te veel legt ze met een snik uit. De tweeling geeft José een knuffel maar het huilen lijkt helaas nog niet over. Hoezeer de twee hun best ook doen, José is ontroostbaar. Na het gesprek verplaatst ze zich snel naar haar bed, waar ze zich even afzondert. De tranen blijven komen terwijl José de dekens over zich heenslaat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *