Volgens Madilia moet José beter op zichzelf letten

Volgens Madilia moet José beter op zichzelf letten

Nadat José plotseling in tranen is uitgebarsten, wordt José haar gedrag besproken door een aantal vrouwen. Billy denkt dat José de echte reden van haar verdriet niet vertelt. Maar ze moet ook niet vergeten dat we hier niet in een sterrenhotel zitten voegt ze eraan toe. Het is hier soms wat moeilijker dan ergens anders benadrukt ze. Madilia heeft op jaar beurt het idee dat José het veel te druk maakt voor zichzelf. Ze is wel 24/7 aan het werk. Ze is altijd aan het schilderen legt ze uit. Volgens haar zegt José dat ze er veel plezier aan beleeft maar ze moet ook af en toe rust nemen en dat doet ze niet gaat ze verder. Madilia vindt dat José beter op zichzelf moet passen en daarnaast moet leren om om hulp te vragen. Demi sluit zich daarbij aan. Ik wil er voor haar zijn maar dan moet ze wel eerlijk zijn over wat ze nodig heeft sluit ze het gesprek af.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *