Billy, Fay en Romy vinden dat Baldr, Mehmet en Senna geen ruk doen

Billy, Fay en Romy vinden dat Baldr, Mehmet en Senna geen ruk doen

Billy en Romy staan al bijna vier uur op de tonnen die in de woonkamer staan. De twee hebben een goed overzicht over de hele woonkamer en kunnen hun mede bewoners daardoor goed in de gaten houden. Zo merkt Billy op dat Baldr de hele dag door niets doet. Als nu de stemmingen waren had hij er achttien van mij gekregen voegt ze eraan toe. Hier kan Romy zich ook wel in vinden. Baldr is niet de enige volgens de twee en al snel voegt Fay zich toe aan het gesprek, want het valt haar ook op dat een aantal bewoners niets uitvoeren op een dag. Ik denk echt ga wat doen vervolgd ze lichtelijk geïrriteerd. Baldr en Senna doen echt geen ruk, Mehmet doet ook niet echt wat gaat ze verder. Over nieuweling Mehmet heeft Fay wel meer te zeggen. Wat doet hij hier vraagt ze hardop af. Behalve de financiën, doet hij volgens haar niets. Billy en Romy knikken instemmend en spreken af om later op de dag weer met z’n drieën het gedrag van de andere bewoners te evalueren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:23

    wat kletsen ze nou ze doen zelf ook niks enkelt aandacht trekken .En de klanten die betaalt hebben,wachten nog steeds op hun artikel die ze bestelt hebben maar dat maakt ze niks uit .Wat een bende is het daar dit gaat echt mis stelletje idioten meer valt er niet over te zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *