Hoe moeten de spullen in Utopia verdeeld worden?

Hoe moeten de spullen in Utopia verdeeld worden?

Een tijd geleden hebben de bewoners te horen gekregen dat Utopia gaat stoppen. Naast het actievoeren voor een nieuw terrein, wordt er ook volop gespeculeerd over het eventuele einde van de mini samenleving. Want wat gaat er bijvoorbeeld met de spullen gebeuren? Al een paar dagen zijn hier discussies over. De meningen in de groep zijn verdeeld. Zo vinden de bewoners dat iedereen één voorwerp mee naar huis mag nemen maar wat nou als het ene voorwerp 500 euro waard is en het andere voorwerp 10 euro? Demi en Fay vinden dat het moet gaan om de gun factor maar Linda vreest op haar beurt dat het niet zo werkt. Ik wil nog weleens zien hoe mensen reageren als ik iets van 500 euro kies zegt ze. Madilia vindt op haar beurt dat het egoïstisch is om een duur voorwerp mee naar huis te nemen terwijl dit ook verkocht kan worden. En dan kunnen we met de groep iets van dat geld doen merkt ze op. Linda sluit zich hier volledig bij aan maar weet dat niet iedereen hier zo over denkt. De dames verwachten dan ook dat dit onderwerp nog voor veel discussies zal zorgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *