Billy, Romy, Beau, Madilia en Linda hebben flink wat kritiek op hun mede bewoners

Billy, Romy, Beau, Madilia en Linda hebben flink wat kritiek op hun mede bewoners

De hele ochtend zitten Billy, Romy, Beau, Madilia en Linda samen in het atelier. Er zijn al een hoop onderwerpen voorbijgekomen en ook de mannen worden weer eens besproken. De vrouwen vinden dat de werkhouding van de mannen nog steeds veel te wensen over laat. Als voorbeeld noemt Linda Baldr, die haar gisteren volgens eigen zeggen enorm irriteerde. Hij kan ook gewoon wat productief gaan doen. Ga wat doen met je leven in plaats van mij vervelen vervolgd ze gefrustreerd. Het is paradijs voor hen reageert Beau met een zucht. Ze denken dat ze niet hoeven te werken voegt ze eraan toe. Niet veel later komt ook Johan ter sprake. Hij heeft voor een hoop opschudding gezorgd tijdens de kerstdagen, door niet mee te eten met het kerstdiner en een bootfeest te organiseren voor een select groepje bewoners. Hij vergaard populariteit door mensen af te zeiken aldus Billy. Linda is er zo langzamerhand wel klaar mee. Als je niet aan het groepsbelang denkt moet je opzouten vervolgd ze stellig. Al snel wordt ook het eindfeest besproken, waar Johan, samen met Demi en Fay verantwoordelijk voor zijn. Ook op de tweeling is er veel kritiek. Tot nu toe is alles wat de meisjes organiseren een fantastisch succes zegt Linda sarcastisch terwijl ze met haar ogen rolt. Hebben we eerste kerstdag nog met zijn allen ontbeten? Nou volgens mij niet besluit ze gefrustreerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *