Linda en Beau willen stoppen als eind verantwoordelijke voor de boodschappen

Linda en Beau willen stoppen als eind verantwoordelijke voor de boodschappen

Beau en Linda hebben eerder een presentatie gegeven waarin ze een nieuwe structuur hebben gepresenteerd. De groep komt vanmiddag weer bij elkaar om de puntjes op de i te zetten en de laatste onderwerpen te bespreken. Naast het bespreken van de financiële verdeelsleutel willen Beau en Linda ook een einde maken aan de discussie rondom de inboedel. We moeten gewoon duidelijk bespreken wat we daarmee gaan doen stelt Beau. Daarnaast hebben Beau en Linda nog iets wat ze met de groep willen delen. Ze wilden eigenlijk tot het centraal wachten maar het lijkt Beau een goed idee om het nieuws vanmiddag al in de groep te gooien. De twee hebben namelijk besloten om te stoppen met de boodschappen. Ze vinden dat het tijd is dat iemand anders dit overneemt het liefst een man. Hoe zal de groep hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *