Johan krijgt bezoek van zanger Tony van den Dungen

Johan krijgt bezoek van zanger Tony van den Dungen

Eerder heeft Johan van zanger Tony van den Dungen een e-mail ontvangen met de vraag of hij op zou mogen treden tijdens het evenement gewoon omdat het nu nog kan. Johan wilde hier meer van weten en heeft daarom de zanger uitgenodigd om langs te komen voor een kennismaking. Dit gebeurde afgelopen avond. Zodra Tony het Utopia terrein op komt lopen wordt hij hartelijk door Johan ontvangen. Johan wil graag weten wat Tony zijn visie is wat betreft het feest en van welke muziek hij houdt. Johan wil rustig met Tony kunnen praten, wat hem doet besluiten om hem mee te nemen naar zijn boot. Hier delen de twee hun muzieksmaak en ideeën over het feest. Wanneer Johan genoeg heeft gehoord van de zanger vraagt hij of hij wat voor hem en de overige bewoners  wil zingen. Tony krijgt het even benauwd maar zet toch door. In de bistro zingen beide mannen een liedje en al snel ontstaat er een gezellige feestsfeer.  Het evenement gewoon omdat het nu nog kan belooft nu al een waanzinnig feest te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *