Linda vindt het gedoe rondom de aardappelen klinkklare onzin

Linda vindt het gedoe rondom de aardappelen klinkklare onzin

Chipp heeft zijn frustraties geuit over het feit dat Billy, Romy, Beau en Madilia voor hun terug naar het eerste jaar Utopia actie, aardappelen hebben gepakt. Linda vindt het klinkklare onzin en afgelopen avond besprak ze dat dan ook. Ze snapt niet dat Chipp zich zo druk maakt. Fay en Demi zijn vanmiddag ook naar me toegekomen om te vragen of er nog aardappelen waren die ze voor hun bezoek konden gebruiken begint ze haar verhaal. Fay en Demi vonden dit te veel moeite en hebben zelf aardappelen besteld. Als de tweeling die aardappelen hadden willen hebben, had Linda dat prima gevonden. Gaan we nou serieus over vier aardappels lastig doen? vraagt ze zich af. Cemal mengt zich al snel in het gesprek en zegt dat het maar gaat om dertig eurocent. Waar doen we moeilijk om? Die discussies altijd vervolgd Cemal met enige irritatie in zijn stem. Wat een geneuzel, ik ga me er niet mee bemoeien sluit het gesprek Linda af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 17:39

    nu het om billy en haar roedel gaat, gaat het maar om een paar aardappelen en slecht 0,30 eurocent. maar als een ander een drankje pakt of een kaassoufflee, wat ook niet zo duur is, breekt de pleuris uit. dus vanwaar dit verschil dan? het gaat er om dat ook deze aardappelen van iedereen zijn, maar ja, het is billy he, en dan is het in ene geen probleem meer. bah wat een stelletje walgelijke figuren daar en het wordt steeds erger, snel stoppen met dit programma, wat helemaal verziekt wordt door de personen die erin zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *