Demi, Fay en Chipp versieren hun kerstboom op aparte wijze

Demi, Fay en Chipp versieren hun kerstboom op aparte wijze

Het is bijna kerst en daar hoort uiteraard een boom bij. Demi, Fay en Chipp hebben daarom een kerstboom in het kasteel gezet en afgelopen avond was het tijd om deze te versieren. Fay heeft de lichtslinger er al ingehangen en samen met Demi en Chipp hangt ze de ballen erin. Het drietal heeft sinds kort hun eigen bv, waar geld op binnenkomt. De bv loopt erg goed en daar is het drietal erg trots op. Daarom kwamen ze op het idee briefjes van 50 euro in de boom te hangen. Zo gezegd zo gedaan. Met paperclips hangen Chipp en Fay de briefjes in de boom. Senna ligt bij Demi op de bank en Senna roept voor de grap dat hij vannacht een aantal briefjes komt stelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *