De frustraties bij Chipp lopen hoog op

De frustraties bij Chipp lopen hoog op

Als Chipp en Fay afgelopen avond buiten lopen om de brancard van Senna weer op te halen, kletsen ze over de ruzie tussen Billy en Chipp. Fay heeft ook met Billy gesproken en laat Cemal weten dat Billy liep te tieren in de bistro. Chipp uit vervolgens al zijn frustraties over Billy. Niet alleen het eten van de aardappelen maken hem boos, de pannen die de vrouwen buiten in de regen hebben laten staan, vindt hij ook niet kunnen. Het is maar precies hoe het ze uitkomt, als het andersom was geweest, hadden ze ook zo gereageerd vervolgd Chipp. Daarbij vindt hij dat het groepje maar half de testen doorstaat, aangezien ze af en toe gewoon een pauze nemen. Fay hoort Chipp aan en knikt instemmend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *