Billy en Chipp hebben een nutteloze discussie over aardappelen

Billy en Chipp hebben een nutteloze discussie over aardappelen

Billy, Romy, Madilia en Beau zijn nog steeds bezig met hun terug naar het eerste jaar van Utopia actie, als ze op een gegeven moment kritiek krijgen van Chipp. De dames hebben namelijk vier aardappelen gepakt, om ze boven het vuur te houden en te eten. Chipp was het hier niet mee eens, aangezien de aardappelen nodig zijn volgens hem. Dit irriteert Billy nogal en ze uit haar frustratie dan ook bij Fay. Ik vind het zo negatief voegt ze er met een zucht aan toe. Dat er over zulke dingen wordt gezeken, daar heb ik echt geen zin in benadrukt ze. Fay hoort Billy aan en knikt, ook zij vindt het vervelend dat iedereen zo op elkaar let en snel kritiek uit. Na het gesprek gaat Billy weer naar buiten, waar Romy op haar wacht. Al snel komt Chipp aanlopen. Al snel ontstaat er een discussie. Chipp wil het gesprek aangaan maar Billy zegt dat ze geen zin heeft in een discussies over aardappelen. Na wat over en weer geschreeuw, stormt Chipp dan ook weer weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *