José wil niks meer van René hebben

José wil niks meer van René hebben

Na haar gesprek met René over zijn ruzie met José besluit Linda op José af te stappen. Ze vindt haar alleen in haar caravan en vertelt haar over het gesprek dat ze zojuist met René heeft gehad. José weet meteen waar Linda op uit is. Ik moet niks meer van hem hebben zegt ze standvastig. René bood een aantal dagen geleden geen luisterend oor aan en dit heeft José laten inzien dat René geen vriend is maar een kennis zo zegt ze zelf. Linda vindt niet dat José haar vriendschap met René zo makkelijk moet opgeven en legt haar uit dat René de situatie anders heeft ervaren. José heeft hier echter geen zin in en blijft bij haar standpunt. Langzaam wordt ze emotioneel. Ik wil er verder even niet over praten sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *