Johan krijgt een bijzonder verzoek van een Utopia fan

Johan krijgt een bijzonder verzoek van een Utopia fan

Johan je hebt mail! roepen Cemal en Chipp door de loods. Hij heeft een hele toffe mail legt Cemal uit aan de bewoners die er omheen staan. Johan komt snel aangelopen en leest de mail terwijl Chipp, Fay, Demi en Romy achter hem staan. De mail blijkt van een Utopia fan van hem die binnenkort het ziekenhuis in moet om zijn been te laten amputeren. Zijn grootste wens is langskomen in Utopia en Johan ontmoeten. Ja natuurlijk reageert Johan direct als hij klaar is met lezen. De overige bewoners reageren ook blij. Wat heftig zeg merkt Fay op. Romy vindt het op haar beurt mooi dat Johan dit kan doen voor een fan. Wat fijn dat je dit kan doen hè zegt ze tegen Johan, die het met haar eens is. Johan vraagt daarna aan Fay om hem te helpen met een antwoord. Samen met haar stelt hij een mail op die hij terug zal sturen naar zijn fan. Uiteraard wil ik jouw droom uit laten komen begint hij de mail. Na een minuut of tien is de mail af en is het tijd om hem te versturen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *