Volgens Billy en Romy is Beau gek van aandacht

Volgens Billy en Romy is Beau gek van aandacht

Als Billy en Romy zich deze ochtend op staan te maken komt Beau ter sprake. Romy vertelt dat zij en Beau de laatste tijd veel met elkaar omgaan maar dat ze het idee heeft dat Beau wat sip was nadat zij haar ruzie met Billy gisteren had bijgelegd. Het lijkt wel alsof ze sip wordt wanneer ik met jou oké ben legt ze verder uit. Billy raadt Romy aan om er niet te veel aandacht aan te schenken. Want dan voed je het alleen maar voegt ze eraan toe. De twee praten nog even verder over Beau en Billy vindt dat Beau doet alsof ze bescheiden is, terwijl dat eigenlijk niet waar is. Ze is echt gek op aandacht benadrukt ze. En bij haar merk ik dat ze niet wil toegeven dat het zo is. Maar ze wil altijd aandacht van mannen gaat ze verder. Ze is heel bescheiden maar ze wil het wel, dat voel ik besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *