Baldr gaat een songtekst maken waarmee hij zijn vrouw opnieuw ten huwelijk wil vragen

Baldr gaat een songtekst maken waarmee hij zijn vrouw opnieuw ten huwelijk wil vragen

Vol goede moed begint Baldr zijn nieuwe dag met een takenlijstje voor zichzelf. Hij heeft eerder al aangegeven graag singer songwriter te willen worden en het ziet er naar uit dat hij hier behoorlijk serieus over is. Wat denk ik nodig te hebben om succesvol te kunnen worden als singer songwriter begint hij zijn takenlijstje. Hoewel Baldr zijn stem eerder al vergeleek met de stem van Paskal Jakobsen van Bløf staan zanglessen toch bovenaan zijn lijstje. Gevolgd door lessen om songteksten te leren schrijven en gitaar of keyboardlessen. Na het opstellen van dit lijstje gaat hij direct aan de slag met een songtekst waarmee hij zijn vrouw opnieuw ten huwelijk wil vragen. Zal het Baldr lukken een echte singer songwriter te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *