Mehmet is niet zo enthousiast als hij post van het thuisfront krijgt

Mehmet is niet zo enthousiast als hij post van het thuisfront krijgt

Een nieuwe dag is alweer enige tijd aan de gang. Tijd om nieuwe Utopia nieuws te beschrijven. Zo heeft Cemal een verrassing voor Linda en Mehmet. De twee krijgen namelijk post van het thuisfront! Voor Mehmet is het de eerste keer dat hij post ontvangt. Maar hij is in vergelijking tot Linda echter minder enthousiast over zijn post. Terwijl Linda niet kan wachten om haar post te lezen, laat Mehmet Madilia weten dat hij geen haast heeft. Ik lees het straks wel zegt hij als Madilia hem naar zijn post vraagt. Linda gaat er daarentegen lekker voor zitten. Ben je jarig vraagt Beau bij het aanschouwen van de stapel brieven die Linda vasthoudt. Linda glundert en gaat samen met Madilia verder met het lezen van haar post. Linda haar dag kan in ieder geval niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *