Beau en Baldr belanden in een heftige discussie over geld

Beau en Baldr belanden in een heftige discussie over geld

Een paar dagen geleden heeft Baldr het zwaar te verduren gekregen, toen hij Johan goedkeuring had gegeven voor een grote bestelling. De bewoners waren woest dat hij zomaar Johan 1100 euro liet uitgeven en hij dit niet aan de groep had laten weten. Met Beau praat hij er in de gym nog eens over. Ik heb nul gevoel dat ik iets fout heb gedaan, dus ik heb ook niet het gevoel dat ik me moet verdedigen vertelt Baldr. En laat weten dat hij niet begrijpt waar iedereen zo’n probleem van maakt, aangezien wel meerdere bewoners geld hebben uitgegeven met alleen zijn goedkeuring, zonder dat het overlegt werd met de groep. Beau gaat er tegenin en legt uit dat zij haar zakgeld ook niet mocht investeren een tijd terug. De twee raken vervolgens in een discussie en ze lijken elkaar totaal niet te begrijpen. Baldr legt uit dat Johan veel geld heeft binnengebracht. Hoeveel geld denk je dat ik heb binnengehaald vraagt Beau boos. Snap je mijn frustratie voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze het belachelijk vindt dat Baldr Johan geld heeft laten uitgeven, terwijl er facturen betaald moeten worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *