Cemal en Beau bespreken wat ze in hun Utopia nog willen doen

Cemal en Beau bespreken wat ze in hun Utopia nog willen doen

Afgelopen avond zijn Cemal en Beau samen aan het sporten in de gym als ze het over Utopia, de bv en ruzies hebben. Beau geeft aan dat ze sinds de aankondiging dat Utopia stopt, is gaan nadenken. Wat wil ik nog doen vraagt ze zichzelf hardop af. Ook Cemal heeft veel over deze vraag nagedacht. Ik wil gewoon de laatste maanden hier de tijd van mijn leven hebben vervolgd hij. Zodat ik met opgeheven hoofd de poort uit kan lopen gaat hij verder. Beau begrijpt hem en deelt deze mening met hem. Cemal legt daarna uit dat hij naar het grotere plaatje kijkt en dat kleine ruzies hem niet interesseren. Sommige discussies zijn goed maar de meeste discussies hier gaan over drank of geld voegt hij er met een zucht aan toe. Dit zijn zaken waar ik mij liever niet mee bezig hou. De twee praten nog lang door over hun plannen, ideeën en visie wat betreft Utopia. Het lijkt erop dat ze het op veel gebieden met elkaar eens zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *