Chipp en de tweeling hebben via hun eigen bv een bank gekocht

Chipp en de tweeling hebben via hun eigen bv een bank gekocht

Sinds kort hebben Demi, Fay en Chipp zich gescheiden van Utopia bv en het drietal is heel tevreden hoe dit tot nu toe uitpakt. Ze halen veel geld binnen en hebben geen last van de plotselinge uitgaven van de andere bewoners. Als beloning voor zichzelf hebben ze daarom een bank besteld, die afgelopen avond binnen is gekomen. Dit is de eerste aankoop die we doen met onze winst, het is een bevestiging van het succes schept Chipp tegen Cemal op. Chipp vindt het maar een speciale gebeurtenis en heeft daarom een vip gebied in de woonkamer gemaakt, waar de bank kan staan. Met stoelen heeft hij het gedeelte afgezet en om het nog duidelijker te maken heeft hij een briefje met vip erop uitgeprint en opgeplakt. Vlak voor het avondeten wordt de bank gebracht en Demi, Fay en Chipp reageren enthousiast op hun nieuwe zitplek. Trots zetten ze de bank met z’n drieën in de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *