Bridget Maasland heeft een verrassing voor José

Bridget Maasland heeft een verrassing voor José

Bridget Maasland en haar familie komen vandaag eten bij José en als verrassing heeft Bridget de hondjes van José meegenomen. Als José haar hondjes ziet kan ze haar geluk niet op. Ooh wat heerlijk dat ze er zijn roept José blij uit. Ik had wel verwacht dat je zou gaan huilen José andwoordt Bridget sarcastisch naar haar. Lang hoeft ze niet te wachten, want al snel wordt José toch wat emotioneel. Ik vind het zo’n leuke verrassing, ik miste ze echt heel erg snikt José door haar tranen heen. En druk haar hondjes dicht tegen zich aan. De andere bewoners komen ook aanlopen en zijn ook erg blij voor José. Ze heeft al meerdere malen verteld hoe erg ze haar hondjes mist. Ik ben zo ontzettend blij, mijn dag kan niet meer stuk vertelt José blij tegen de rest van de groep.

Als Bridget en haar familie weer gaan nemen ze afscheid van de bewoners. Er wordt flink geknuffeld. José, Fay en René lopen met de familie mee naar het hek om ze daar gedag te zeggen. Het vertrek van Bridget betekent ook het vertrek van de hondjes van José. Hier heeft ze het ontzettend moeilijk mee. José moet dan ook huilen en snikkend neemt José afscheid van haar hondjes. Het is een zwaar afscheid maar José is ook blij dat ze haar hondjes en met name haar zieke hondje heeft kunnen zien. Eenmaal terug in de loods krijgt José veel steun van haar mede bewoners. Ik ben zo blij voor je zegt Billy. Ook Fay probeert José te troosten en langzaam maken de tranen weer plaats voor een glimlach.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *