Romy heeft het plan om een nieuwe structuur te presenteren

Romy heeft het plan om een nieuwe structuur te presenteren

Romy is van plan om vanavond een nieuwe sructuur te presenteren aan de groep. Aan Madilia vertelt ze wat haar idee is. Alles gaat naar de bv, markten, producten en diensten begint ze. Elke maand krijgen de bewoners wel 100 euro zakgeld en 75 euro boodschappengeld. Daarna wil ze langzamerhand beginnen met het verkopen van de spullen in Utopia, zodat ze de laatste maand weer zullen leven als de allereerste bewoners. Madilia vindt het een top idee. Even verderop praten Chipp, Demi en Fay over hetzelfde idee maar zij zijn iets minder positief. Chipp is benieuwd hoe Mehmet het voorstel van Romy gaat vinden. Hij heeft gisteren aangegeven dat de bv 9000 euro in de min staat en het lijkt Chipp onwaarschijnlijk dat hij het goedkeurt om elke maand weer 100 euro zakgeld uit te keren. Het idee om weer te leven als in het begin van Utopia vindt het drietal ook niets. Wat heeft het voor toegevoegde waarde vraagt Demi zich hardop af. Ook Chipp is het er totaal niet mee eens. Beau loopt te janken als ze op de vide ligt en nu wil mevrouw met z’n allen op stro gaan liggen in de loods eindigt  hij kwaad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *