Linda, Madilia en José vinden dat Johan de baas speelt

Linda, Madilia en José vinden dat Johan de baas speelt

Johan is druk bezig met het afnemen van sollicitatiegesprekken voor het eindfeest. Hij heeft zichzelf als organisator aangewezen. Fay wilde graag van hem leren hoe je een evenement moet organiseren, dus is zij zijn stagiaire. Billy, Demi en Beau hebben het sollicitatiegesprek al achter de rug. De vrouwen zaten met opgetrokken wenkbrauwen te kijken toen ze zagen dat Beau een chique outfit had aangetrokken voor het gesprek. Madilia vindt het één groot toneelspel en zij en Linda en José snappen niet dat het zover heeft kunnen komen. Denkt hij dan dat hij de baas is vraagt José zich hardop af. Linda en Madilia schudden ongelovig hun hoofd. Hij sprak me aan, of ik nog kwam solliciteren zegt Linda terwijl ze met haar ogen rolt. Linda wil zich erg graag bezighouden met het eindfeest, maar ze gaat er niet voor solliciteren. Ik ben heel benieuwd wie hij aanneemt, want als hij Beau kiest is het echt een poppenkast zegt Madilia. Wie denk jij dat Beau kiest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 18:26

    daar zijn we weer wie is er nou jaloers,Linda en Madilia wat een stelletje auwehoeren ze kunnen het niet laten .Linda zielig hoor je hebt geen grip op de situatie en Madilia klets wel lekker mee de kakmadam die doet echt niks want ze wil niet vies worden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *