Billy houdt een presentatie over de talkshow die ze op wil zetten

Billy houdt een presentatie over de talkshow die ze op wil zetten

Billy heeft een presentatie voorbereid voor de groep, waarin ze uitlegt wat ze van plan is. Ze start met te vertellen dat ze ambitie heeft om te presenteren en dat ze dit graag in Utopia wil doen. Daarom wil ik een talkshow organiseren legt ze verder uit. De talkshow zal “Dit was Utopia” gaan heten. Dit omdat het programma in juni zal stoppen. Op 21 december wil Billy de eerste pilot gaan draaien. Als dit succesvol wordt kan ik daarna aan de slag met de echte afleveringen voegt ze eraan toe. Vervolgens vertelt Billy dat ze de hulp wil inschakelen van haar mede bewoners. Romy en Beau zullen de gastvrouwen worden, Linda en Madilia de opnameleiders, Senna de gastenbegeleiding, José de publieks opwarmer, de tweeling de productie, Chipp de redactie en de EHBO zal in handen zijn van Baldr. Daarna vertelt Billy meer over de inhoud van de show. Elke show zal er een bewoner te gast zijn en ook wil Billy gasten regelen van buiten Utopia. Na de presentatie krijgt Billy een groot applaus. Gaat het haar lukken deze talkshow tot een succes te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. joes at 18:46

    ja, maar proberen kan je het altijd, misschien is er straks een omroep die zo achterlijk is en haar een eigen showtje geeft. want daar doet ze het voor. dat mens wil eeuwige roem en hoe kan haar niet schelen

  2. Kwant at 17:10

    Volgens mij gaat ze hier ook mee op haar bek alles wat ze probeert eindigt in een flop alles opperen maar verders kom er niets van terecht mooie praatjes en weinig lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *