Linda weigert te solliciteren bij Johan en Fay naar een functie voor het eindfeest

Linda weigert te solliciteren bij Johan en Fay naar een functie voor het eindfeest

Johan en Fay zijn vandaag druk in de weer met het voeren van sollicitatiegesprekken. Tussen de gesprekken door vraagt Johan aan Linda waarom zij niet solliciteert, aangezien ze wel een aandeel wil hebben in de organisatie van het eindfeest. Linda vertelt hem dat ze vindt dat het eindfeest voor iedereen is. Ik hoef niet te solliciteren om daar een aandeel in te hebben vervolgd ze stellig. Je kunt het ook gewoon in overleg doen voegt ze eraan toe. Johan vertelt daarna dat hij nog bij iedereen langs wil gaan om ze in te lichten maar dit is niet voldoende voor Linda. Johan vindt het wel raar dat hij gisteren tijdens het centraal in zijn ogen is afgebrand om dit idee maar dat Linda nu vervolgens niet wil solliciteren. Volgens Linda is hier niets van waar. Je bent niet afgebrand, we verschillen van mening, dat is wat anders benadrukt ze. De twee discussiëren nog even verder maar Linda is niet van plan op bezoek te gaan bij de sollicitatiecommissie. Ik wil heel graag helpen maar ik ga niet solliciteren benadrukt ze nogmaals. Johan vertelt dat hij nog bij iedereen langs zal gaan om te bespreken wat hij of zij kan betekenen, dus ook bij Linda. Nou, dan wacht ik daarop besluit Linda het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *