De spanningen tussen Romy en Billy zijn alweer verdwenen

De spanningen tussen Romy en Billy zijn alweer verdwenen

Billy staat in de keuken wanneer Romy binnen komt lopen. Ik wil even met je praten Reums, want ik voel me er niet goed over begint Billy het gesprek. De twee hadden deze ochtend knallende ruzie en hebben elkaar vanaf dat het moment dat ze die bijgelegd hebben niet meer gesproken. Romy gaat naar Billy en geeft haar een knuffel terwijl de tranen bij beiden in de ogen schieten. Ik ben gewoon helemaal klaar met dat negatieve gedoe zegt Romy met een trillende stem. Billy antwoordt dat ze soms onzeker wordt van de uitbarstingen van Romy. En vraagt zich op dat soort momenten af of hun vriendschap langzamerhand verandert. Romy benadrukt dat dit niet het geval is maar dat ze soms ontploft omdat ze het met woorden vaak niet uit kan leggen. Billy zegt dat Romy de enige is die haar echt kan raken omdat ze echt om haar geeft. Ze verzekert haar  dat ze het altijd voor haar op zal nemen en dat ze haar ziet als haar zusje. Romy biedt Billy daarna haar excuses aan en met tranen in haar ogen zegt ze dat ze alleen ontploft tegenover de mensen die het dichtst bij haar staan. De twee lijken overduidelijk blij dat de spanning uit de lucht is en kletsen nog even verder. Zo komt met name het sollicitatiegesprek van Billy ter sprake. Alles is weer goed en Billy hoeft dus geen afstand meer te nemen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 18:38

    en , ja hoor, daar ie die weer, de knuffel en alles is weer goed. romy blijf toch eens bij je standpunt, dat billy schijnheilig is, want dat is gewoon zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *