Billy gaat op sollicitatiegesprek bij Fay en Johan

Billy gaat op sollicitatiegesprek bij Fay en Johan

Fay en Johan gaan Utopiaanse eindfeest organiseren en heeft gisteren besloten dat iedereen die ook mee wil helpen bij hen moet solliciteren. Billy is gisteren druk in de weer geweest met haar sollicitatiebrief en vandaag lezen Johan en Fay hem door. In de brief heeft Billy geschreven dat ze het eindfeest graag mee wil organiseren. Als bewoner van het eerste uur zou ze daar heel graag aan bijdragen. Daarnaast somt ze op welke organisatorische ervaring ze in het verleden heeft opgedaan, die bij het organiseren van dit feest goed van pas zal komen. Johan en Fay lezen de brief kritisch door en hebben nogal wat op en aanmerkingen op de spelling. Zoveel spelfouten geeft niet echt een goede indruk zegt Johan. Toch besluiten de twee dat ze Billy uit willen nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Niet veel later is het tijd voor Billy haar sollicitatiegesprek. Johan wijst Billy op de spelfouten in haar sollicitatiebrief.  Ik vind dit best wel treurig voegt hij eraan toe. Billy raakt duidelijk steeds meer geïrriteerd. Zodra Johan struikelt over een woord in de brief zegt Billy, moeilijk woord hè. Moet je het wel goed uitspreken als je de spelling controleert bij een sollicitant. En vraagt vervolgens of ze mag reageren op de kritiek van Johan. En zegt dat ze hen wil ondersteunen op organisatorisch gebied en dat ze zich ervan bewust is dat schrijven niet haar beste eigenschap is. Fay die ook bij het gesprek zit vraagt zich af of Billy niet te veel hooi op haar vork neemt aangezien ze ook van plan is een talkshow te maken. Billy antwoordt genoeg tijd over te hebben en denkt dat ze capabel genoeg is om haar tijd nuttig in te delen. Johan en Fay bedanken Billy voor haar tijd en gaan in overleg. Fay en Johan laten Billy weten dat ze haar snel op de hoogte brengen zodra alle gesprekken zijn geweest. Terwijl Billy hen een hand geeft loopt ze lachend weg. Ik heb niet het idee dat ze het serieus neemt zegt Fay tegen Johan. Daarnaast denken de twee dat Billy uit is op de functie van Johan maar deze is natuurlijk al bezet.  Johan en Fay hebben vandaag nog twee sollicitatie gesprekken te gaan. Voor nu staat Beau op de planning voor een gesprek en wat later met Baldr. Johan en Fay hebben dus flink wat te doen en stof om over na te denken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:47

    Ja dat kon je van te voren al weten zij wil gewoon het heft in handen nemen,zo als met alles wat een in utopia wil ze de baas zijn .Ze zal Johan zolang ze hem niet krijgt ,en dat voor iemand van 36jaar het is niet de eerste en ook niet de laatste man die ze haar wil hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *