Billy vertelt Baldr dat ze vindt dat hij te weinig doet

Billy vertelt Baldr dat ze vindt dat hij te weinig doet

Al een aantal dagen stoort Billy zich aan onder andere Baldr. Ze vindt dat hij weinig doet op een dag en besluit hem daarmee te confronteren. Ze begint het gesprek met het voorbeeld van gisteren. De vrouwen tilden toen samen de loopband naar buiten en Mehmet was de enige die hen hielp. Baldr stond wel op, al was dat slechts om de deur open te doen. Ik heb het idee dat je niet goed weet wat je met je tijd moet. En ik ben niet de enige die dat vindt gaat ze verder. Er hangt een sfeer om jou heen dat je weinig doet legt ze uit. Baldr kan zich daar niet in vinden. Sinds ik van de financiën af ben vind ik dat ik heel actief bezig ben voegt hij eraan toe. Ik ben eigenlijk de hele tijd bezig met van alles gaat hij verder. Billy vertelt vervolgens dat ze dat idee wat minder heeft en dat ze hem dat wel face to face wil vertellen. Wij vrouwen vinden de mannen soms echt slappe hap hier. Volgens haar werken de vrouwen allemaal heel hard en is dat bij de mannen wat minder. Baldr snapt haar maar legt ook uit hoe hij het ziet. Als ik weer hoor, hij doet eindelijk iets dan word ik tegendraads gaat hij verder.  Maar Billy probeert Baldr haar punt duidelijk te maken. Volgens haar moet de mentaliteit anders. Bij Johan krijg ik het niet veranderd maar bij jou nog wel zegt ze. Ik had gewoon anders van je verwacht benadrukt ze. Volgens Baldr hadden mensen bepaalde verwachtingen van hem, die hij bewust niet heeft waargemaakt. Ik zit hier voor mezelf en ik wil alleen maar leuke dingen doen legt hij uit. Ik heb mij bewust buiten discussies gehouden, omdat ik de manier van omgang niet prettig vind. Het tweetal praat verder maar lijkt nog niet nader tot elkaar te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 15:41

    Daar heb je haar weer als je alles eens leest over Billy en ziet hoor je van de mensen niet anders dat ze kotsmisselijk van haar worden.En nog steeds die gemaakte lach ,laat ze maar eerst naar haar zelf kijken laat de utopianen af en toeeens zien hoe de mensen over utopia denken ,ben benieuwd of dat en keer gebeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *