Demi, Billy, Fay en Linda kunnen het gedrag van hun mannelijke mede bewoners niet waarderen

Demi, Billy, Fay en Linda kunnen het gedrag van hun mannelijke mede bewoners niet waarderen

Demi, Fay, Billy en Linda zitten samen bij de computer als het gedrag van de mannelijke bewoners ter sprake komt. Hij staat daar te fluiten met zijn handen in zijn zakken zegt Billy, doelend op Mehmet. En Johan loopt een beetje rond met sneeuwballen en een camera voegt ze eraan toe. Ook Demi en Fay kunnen het gedrag van hun mannelijke mede bewoners niet waarderen. Het lijkt wel luilekkerland zucht Demi. Geen een man doet hier iets gaat ze verder. Alleen Chipp en René steken de handen voldoende uit de mouwen, vindt het drietal. Die zijn inderdaad altijd bezig reageert Billy. Maar de rest… het is echt om te janken vervolgd ze gefrustreerd. Ze zijn zo onbeholpen allemaal. Ik ben blij dat de vrouwen hier sterk zijn besluit ze. Demi, Fay en Linda zijn het helemaal met haar eens. Vind jij dat de dames gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *