Madilia en Linda weten zeker dat Beau gevoelens voor Johan heeft

Madilia en Linda weten zeker dat Beau gevoelens voor Johan heeft

Madilia en Linda zijn gezellig samen door de sneeuw aan het lopen en bespreken tegelijkertijd de ruzie van vanochtend. Ze vinden het jammer dat Romy het voor Johan opgenomen heeft en om die reden ruzie met Billy heeft gekregen. Meisje, leer er nou van zegt Linda. Ze is zo lief maar zo snel omgepraat en dat is jammer voegt Madilia eraan toe. Ze vinden net als Billy dat waar Johan gaat mensen veranderen. Neem nou Beau ze hangt aan Johan en neemt het ook telkens voor hem op gaat Linda verder. Ze vindt hem leuk, heb je gezien hoe ze naar hem kijkt? reageert Madilia vervolgens. Linda knikt, zij weet ook zeker dat Beau gevoelens heeft voor Johan. Madilia vindt op haar beurt dat Beau actie moet ondernemen als ze Johan echt leuk vindt. Ik denk alleen dat ze het niet durft omdat hij een negatief imago heeft voegt ze eraan toe. Maar ze gaat zo voor de tweede keer voor een man in Utopia hoor zegt Linda terwijl ze een handbeweging maakt. Terwijl ze zo heeft gezegd dat het niet haar type is en dat ze niks met hem wilde beginnen eindigt ze hoofdschuddend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 18:01

    Ik denk ook dat Beau bang is voor het negatieve imago dat Johan heeft. Maar ze moeten het gewoon samen uitzoeken, zonder oordeel van derden!

  2. M.Hoedemaekers at 15:17

    Wat een roddeltantes laat Beau en Johan het lekker zelf uitzoeken , iedereen bemoeit zich ermee en weet wel iets of niks , ga aan het werk dan heb je er geen tijd voor , eerlijk gezegd ben ik blij dat het gaat stoppen ik kijk niet altijd maar lees het hier wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *