Romy vindt het raar dat er gesolliciteerd moet worden voor het eindfeest

Romy vindt het raar dat er gesolliciteerd moet worden voor het eindfeest

Gisteren is in het centraal besloten dat iedereen die wil meehelpen met het organiseren van het eindfeest moet solliciteren bij Johan en zijn stagiaire Fay. Romy doet hierover vandaag haar beklag bij Beau. Ze vindt het allemaal maar vreemd. Eerst is iedereen boos dat Fay en hij de organisatie zomaar op zich hebben genomen maar daarna gaan ze wel allemaal solliciteren. Dat vind ik gek vertelt ze tegen Beau. Volgens Beau is het juist niet gek als mensen solliciteren. Want iedereen riep dat hij mee wilde helpen voegt ze eraan toe. Maar volgens Romy is dat niet het punt. Het gaat erom dat er eerst weerstand was tegenover Johan en Fay maar dat daarna mensen wel gaan solliciteren. Volgens haar staan die twee dingen lijnrecht tegenover elkaar. En voegt er dan ook aan toe niet van plan te zijn om te gaan solliciteren. Ik zal niet gaan solliciteren. Ik ga geen sollicitatiegesprek hebben omdat ik een evenement wil organiseren vervolgd ze stellig. Ik ga het gewoon doen en daar heb ik geen sollicitatie voor nodig sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 13:05

    Bijdehand is die Romy toch kan niet eens tellen ,vriendinnetje van Billy de stookster Ze hebben elke dag wel wat te zeuren .Omdat ze zich vervelen laten ze maar eens wat ver dienen voor al Billy met haar grote ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *