Billy vertelt aan Madilia dat ze afstand van Romy wil nemen

Billy vertelt aan Madilia dat ze afstand van Romy wil nemen

Na Billy haar sollicitatiegesprek zoekt ze Madilia op op de vide omdat ze met haar wil praten. Na haar ruzie met Romy deze ochtend zit haar het een en ander dwars. Billy heeft het gevoel dat zij en Romy niet meer zo lekker gaan samen. Zo sprak Romy Billy aan op het feit dat ze ging solliciteren bij Johan. Dit zou Romy naar eigen zeggen nooit doen en ze vindt het een belachelijk idee. Alleen toen ging ze wel Beau helpen met haar kledingkeuze vervolgt ze. Dat klopt dan niet benadrukt ze. En vertelt daarna dat ze gek op Romy is maar dat ze door dit soort dingen het idee krijgt dat het andersom niet helemaal zo is. Ik moet afstand gaan nemen, ook al vind ik dat heel moeilijk vervolgt ze. Ik vind dat ze weinig zorg draagt voor onze vriendschap gaat ze verder. Volgens Billy is Romy vaak erg hypocriet naar haar toe en dat doet haar pijn. Je hebt gewoon het gevoel dat ze je laat vallen antwoordt Madilia. Billy is het daarmee eens en vraagt Madilia om advies. Madilia adviseert Billy om het voor vandaag even te laten gaan maar het later met haar uit te spreken. Ik heb het gevoel dat onze vriendschap een andere kant op gaat besluit Billy sip. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joes at 18:41

    zolang er bij billy ja, nee en amen gezegd wordt, is ze vriendjes met je en durf haar niet een keer tegen te spreken en of de waarheid te zeggen want dan is het meteen over. en ach met romy is dat nogal makkelijk, ga naar haar toe, geef haar een knuffel en alles is weer goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *