Baldr en Johan zijn kwaad

Baldr en Johan zijn kwaad

Tijdens het centraal van vandaag heeft Baldr aangegeven dat hij de boodschappen heel veel werk vindt. Hij geeft toe dat hij deze taak had onderschat en wil graag hulp. Tot zijn grote verbazing steekt niemand zijn hand op en hij staat er alsnog alleen voor. Ook Johan die door Billy naar voren werd geschoven, weigerde hem te helpen bij de boodschappen. Johan wil best helpen met het uitpakken van de boodschappen maar het bestellen is niks voor hem, hij is een bouwer zo vindt hij zelf. Na het centraal stapt René op Baldr af. Ik wilde ja zeggen maar ik heb het niet gedaan vertelt hij hem. Daar heb ik niks aan antwoordt Baldr. En laat weten dat hij enorm baalt dat niemand hem wil helpen en René begrijpt dit. Maar ik doe al genoeg hier, sommigen doen niks gaat René verder. Ook Johan is gefrustreerd. Het stoort hem dat hij tijdens het centraal naar voren is geschoven om Baldr te helpen. Schijnheilige kontenbonkers mompelt hij kwaad. Maar er zit Johan meer dwars en hij besluit dit aan Baldr te vertellen… Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *