Baldr en Johan snap niet dat de groep zo achter Ivan aanloopt en opeens alles maar kan

Baldr en Johan snap niet dat de groep zo achter Ivan aanloopt en opeens alles maar kan

Zullen we even praten? begint Johan tegen Baldr terwijl hij een diepe zucht slaakt. Als hij alleen is met Baldr vertelt Johan dat hij er helemaal klaar mee is. Het lijkt wel een slechte b-film waar we inzitten voegt hij eraan toe. Baldr begrijpt niet precies waar Johan op doelt en vraagt om duidelijkheid. Gewoon wat er nu allemaal gebeurt antwoordt Johan. Het is zo apart gaat hij verder. Dan valt bij Baldr het kwartje. Johan heeft het over Ivan en de dingen die hij voor elkaar krijgt. Zo is er tijdens het centraal besproken dat de website vernieuwd moet worden en alle producten en diensten die niet goed lopen verwijderd moeten worden. Een idee dat Baldr eerder heeft geopperd maar waar niemand oren naar had. Nu komt het idee van Ivan en reageert de groep enthousiast, tot grote verbazing van Johan. Ook zijn de bewoners, op initiatief van Ivan druk bezig met het opknappen van de luifel. Ik loop daar al drie maanden om te zeiken roept Johan gefrustreerd uit. En nu kan het ineens allemaal voegt hij eraan toe. De twee begrijpen niet waarom de groep als een kudde dieren achter Ivan aanloopt. Ik trek dat niet gaat Johan verder. Wel geeft hij aan dat het niet persoonlijk met Ivan te maken heeft. Ik vind het een toffe gast benadrukt hij. Maar de groep, die begrijp ik niet. En René ook, die is ook een kontenlikker sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *