Cemal heeft besloten geen massagedienst meer aanbieden

Cemal heeft besloten geen massagedienst meer aanbieden

Afgelopen avond hebben Romy en Cemal ruzie gehad en dit hebben ze nog niet uitgepraat. Op advies van Demi en Fay neemt Romy Cemal even mee naar buiten om te praten. Ik wil dat het klaar is begint Romy het gesprek terwijl ze Cemal zijn hand vasthoudt. Het is ook klaar, liefje antwoordt Cemal. De ruzie om de nieuwe massagedienst van Cemal heeft afgelopen avond meer dan twee uur geduurd maar nu zijn ze er allebei klaar mee. Cemal heeft besloten zijn relatie niet op het spel te zetten en de dienst niet door te laten gaan. Hij gaat dus geen vrouwen masseren en dit doet Romy goed. Ik gun het je wel om te doen maar je begrijpt wel waarom ik het niet chill zou vinden toch? vraagt Romy. Cemal toont in tegenstelling tot afgelopen avond, begrip en dit zorgt voor een  rustig gesprek. Ik vertrouw je wel gaat Romy verder met haar verhaal. Maar ik heb geen zin in de ongemakkelijke situaties voegt ze er met een zucht aan toe. Toch geeft ze Cemal de keus om zelf te doen wat hij wil maar Cemal is heel duidelijk. Ik ga het niet doen, het heeft me gisteren al twee uur ruzie opgeleverd benadrukt hij. Na een kort gesprek besluiten de twee om het erbij te laten en ze geven elkaar een knuffel. Ik hou van je fluistert Romy aan het eind van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *