Senna en Johan hebben een heftige ruzie over een evenement

Senna en Johan hebben een heftige ruzie over een evenement

Senna, Johan en Ivan praten over de evenementen en de verdeelsleutel ervan. Dan belanden Senna en Johan in een discussie. Johan vindt namelijk dat gewoon omdat het kan zijn evenement is. Senna vindt op zijn beurt weer dat ze als gehele groep drie evenementen hebben staan. Gewoon omdat het kan is mijn evenement, net zo goed als de foute avond jouw evenement is bijt Johan mede bewoner Senna toe. Vorige keer zei je nog dat het ieder voor zich was en dat ik personeel ben op jouw evenement gaat hij verder. Senna ontkent dit en dat wekt een hoop woede op bij Johan. Ik hou niet van mensen die liegen roept Johan terwijl hij kwaad wegloopt. Ja, mazzel roept Senna terug waarna Johan een aantal lelijke woorden zijn kant op slingert. Ivan zit er wat stilletjes bij en houdt zich buiten de discussie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *