Johan is boos en gaat voortaan alles alleen doen

Johan is boos en gaat voortaan alles alleen doen

Na zijn ruzie met Senna loopt Johan boos de keuken binnen. Ik doe helemaal niks met iemand samen hier, ik doe alles alleen mompelt hij in zichzelf. Ik ben er helemaal klaar mee voegt hij eraan toe. Na een hoop gemopper, gezucht en gekreun vanuit Johan vraagt Mehmet, die ook in de keuken is voorzichtig wat er aan de hand is. Mensen kunnen zo hard liegen begint Johan zijn verhaal waarna hij boos uitlegt wat er is gebeurd. Gewoon omdat het kan is gewoon mijn evenement gaat hij verder. Mehmet hoort Johan zijn verhaal aan. En Johan blikt ondertussen terug op een eerder gesprek met Senna waarin hij volgens hem duidelijk heeft gezegd dat elk evenement één organisator heeft en de rest personeel is. En nu is dat in een keer niet zo zucht hij. Maar ik doe lekker alles in mijn eentje en ik heb niemand nodig. F*ck iedereen gaat Johan verder. Mehmet probeert zijn mede bewoner te kalmeren maar helaas zonder resultaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *