Het valt Chipp op dat alleen Ivan voor de titel gaat

Het valt Chipp op dat alleen Ivan voor de titel gaat

De komst van Ivan in Utopia heeft veel vragen opgewekt. Vooral Billy en Chipp geloofden niet dat hij hier alleen was om de uiteindelijke titel te pakken. Na Ivan zijn mededeling gisteren denken de twee daar anders over. Hij is hier echt voor de strijd benadrukt Billy. Wel denkt ze dat er nog een hoop staat te gebeuren. Hij is superslim bezig gaat Billy verder, doelend op Ivan zijn mededeling gisteren. Chipp heeft op zijn beurt het idee Ivan de enige is die al overduidelijk bezig is met het winnen van de uiteindelijke strijd. Het was gewoon een promotiepraatje voegt Billy eraan toe. Chipp is op zijn beurt ook benieuwd waarom Ivan als enige zegt dat hij de winnaar gaat worden. Ik vind het niet charmant om dat de hele tijd te roepen verdedigt Billy zichzelf. Dat betekent niet dat Billy niet zou willen. Ik doe het op mijn eigen manier rondt ze af. Chipp bespreekt hetzelfde onderwerp vervolgens ook met Romy. En vertelt dat het hem opvalt dat Romy en Cemal sinds de binnenkomst van Ivan niet meer bezig zijn met de winst. Cemal maakt nog net geen promotie voor Ivan gaat hij verder. Hier moet Romy hem gelijk in geven. Ze is aan het denken gezet door de woorden van Chipp. Zal de strijd hierdoor aangewakkerd worden? Chipp gaat zelf in ieder geval ook voor de volle honderd procent voor de winst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *