Romy, Cemal en Billy gaan de strijd aan om winnaar van Utopia te worden

Romy, Cemal en Billy gaan de strijd aan om winnaar van Utopia te worden

Het eerdere gesprek van Chipp heeft Romy wakker geschud. Ze is niet van plan om Ivan er zomaar Utopia te laten winnen en daarom besluit ze met Cemal te gaan praten. Ik wil je er van bewust maken dat wij ook nog in de race zitten spreekt ze hem motiverend toe waarna ze uitlegt dat ze Ivan om deze reden minder op een voetstuk moeten plaatsen. Want jij hebt toch ook het gevoel dat hij heel veel kans maakt? Cemal weet op zijn beurt echter niet waar Romy het over heeft. Ik laat hem echt niet zomaar winnen hoor benadrukt hij. Toch is Romy en nog niet van overtuigd en ze probeert met man en macht de strijdlust bij Cemal naar boven te halen. Billy die meeluistert met het gesprek, is blij met de woorden van Romy. En denkt er precies hetzelfde over en is ook wakker geschud door de woorden van Chipp. Na een lang gesprek zijn de drie het eens. Ze gaan net als Ivan, de strijd aan. Alleen doen ze dit allemaal op hun eigen manier. We doen het op een aardige manier. Maar we zitten wel in een wedstrijd en we willen allemaal winnen sluit Romy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *