Ivan gaat Baldr ondersteunen bij de boodschappen

Ivan gaat Baldr ondersteunen bij de boodschappen

Tijdens het centraal van vandaag is gebleken dat niemand Baldr wil ondersteunen bij de boodschappen. Linda en Madilia praten erover. De boodschappentaak was eerst in de handen van hen en stiekem genieten ze ervan dat de taak nu te zwaar blijkt voor de bewoners. Even serieus, je doet één keer de boodschappen en hebt er nu al geen zin meer in zegt Linda, doelend op Baldr. Ik vind het heel tekenend dat niemand net zijn hand opsteekt tijdens centraal gaat ze verder. De twee vinden het maar vreemd dat iedereen weet hoe belangrijk de boodschappen zijn maar niemand de taak wil overnemen. Ze zijn daarbij ook bang dat iedereen denkt dat zij het weer zullen over nemen als het Baldr niet zal lukken. Maar dit zijn Linda en Madilia nog lang niet van plan, ze willen eerst Baldr zien zweten. Wat later komt Linda Ivan tegen, ze heeft gehoord dat hij Baldr wel wil ondersteunen bij de boodschappen. Ivan legt uit dat het wel zal moeten, aangezien hij niet in zijn eentje wil en niemand anders zich aanbiedt. Linda legt uit dat ze wel vertrouwen in hem heeft maar ook bang is dat hij te veel hooi op zijn vork neemt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *