Ivan en Linda presenteren een nieuwe structuur

Ivan en Linda presenteren een nieuwe structuur

Ivan woont nu een week in Utopia en heeft rustig de kat uit de boom kunnen kijken. Hij heeft een duidelijke visie voor zijn ideale Utopia en heeft meer dan genoeg verbeterpunten ontdekt. Gisteren heeft hij lang met onder meer Linda gezeten om hierover te praten en vandaag presenteren zij een geheel nieuwe structuur. Het tweetal pleit allereerst om de bewoners onder te verdelen in twee teams, team samenleving en team bv. Binnen elk team moet er één persoon aangewezen worden als aanspeekpunt. Daarnaast vinden Ivan en Linda het centraal soms onnodig lang duren en wil hier voortaan maximaal dertig minuten aan besteden. Ook het takengeld wil Ivan terugbrengen in Utopia. Het zijn geen ontzettend ingrijpende veranderingen volgens de twee maar wel noodzakelijk. Je moet ergens beginnen. Dit is een start en laten we al onze ideeën in ieder geval even proberen en van daaruit verder kijken. Na een heleboel discussie onder de bewoners haalt Ivan een stapel papieren tevoorschijn met daarop de plannen. Wanneer een bewoner zijn handtekening op het papier zet gaat hij akkoord met de plannen. Er wordt afgesproken dat, wanneer iedereen akkoord gaat, de plannen morgen al in werking gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *